Je bent een beetje uitgekeken op je oude, klassieke interieur. Je vindt het te donker. Te gewoon. Te weinig opvallend. Het straalt te weinig sfeer uit. Je wilt per se iets anders, maar je budget is niet zo hoog. Het is alleszins te laag om je hele woonkamer te strippen en opnieuw op te bouwen. Hoe fris je een klassiek interieur op? Heel eenvoudig: je legt een likje verf op welbepaalde plaatsen, en je oude interieur ziet er in één klap helemaal anders uit.

Hoe fris je een klassiek interieur op?

De beste én goedkoopste manier om je klassieke interieur op te frissen is… dat eventjes te schilderen. Een oud klassiek interieur bestaat vaak uit een donker plafond met donkere eiken balken. Als je je plafond en de houten balken egaal in een lichtere kleur schildert, dan krijg je meteen een ander beeld.

Sommige mensen willen voortdurend alles anders, anderen hebben dan weer schrik van de kleinste verandering. Wie zijn klassiek interieur wil opfrissen, en gewoon al dat plafond in een nieuw kleurtje steekt, zal merken hoe opvallend zalig die verandering is. Je interieur oogt meteen een pak moderner. Let wel: gebruik geen te felle kleuren, want echt passen in een klassiek interieur doen die niet. Wat wel kan is een accentmuur voorzien in een terracottakleur, in donkerbruin of zelfs donkergroen. Met die laatste kleur creëer je een heel speciaal effect.

Gratis kleurenconsulent bij BP Decor

BP Decor is specialist decoratie en interieur, en behangt en schildert als de beste. Maar BP Decor biedt ook service aan zijn klanten. Wie bij ons een schilderproject bestelt, kan een beroep doen op de hulp van een gratis kleurenspecialiste. Die komt dan even bij jullie langs om te kijken hoe je huidige interieur eruitziet, en hoe het anders, frisser, beter en mooier kan. Toch op het vlak van kleuren. De vraag ‘Hoe fris je een klassiek interieur op’ zal zij tot in de perfectie kunnen beantwoorden.

Interesse in dit gratis advies van onze kleurendeskundige? Neem dan vlug contact met BP Decor op.

 

(c) C’bon

 

Hoe fris je een klassiek interieur op? Heel eenvoudig: even schilderen!