Binnen- en buitenschilderwerken voor particulieren en bedrijven

Schilderen is een vak. Dat weet iedereen die al eens zelf de verfborstel ter hand heeft genomen. Het vereist het juiste materiaal, ervaring, kennis en precisie. En laat BP Decor nu net in al die zaken uitblinken.

Onze ervaren vakmannen hebben een divers palet aan schildertechnieken in de vingers. Effen schilderwerk, meerkleurige of streepverf: het resultaat overtreft veelal de verwachtingen van onze klanten. Zelfs weinig alledaagse technieken, zoals tamponneren en sjabloneren (je eigen logo op je gevel!) zijn mogelijk.

Renovatie of nieuwbouw

Woonkamer, keuken, winkelruimte of buitengevel? Renovatie of nieuwbouw? Elk project verdient onze volle aandacht. Wij leveren steeds vakwerk af op maat van de klant. En dat zowel voor particulieren als bedrijven. Naast schilderwerken kan je ook een beroep op ons doen voor behangwerk.

Voor alle schilderwerken werken we met kwaliteitsverf van onze vaste verfleverancier Sikkens.

Technische studie van de ondergrond

Om het beste resultaat te verkrijgen, voeren we voor elk schilderproject steevast een technische studie uit van de ondergrond. Een gyproc binnenwand vereist namelijk een heel andere techniek en verf dan een buitengevel. Daarvoor komt zaakvoerder Philip Blansaer persoonlijk langs. Wanneer dat gebeurd is, gaan we aan de slag. Buitenmuren krijgen bovendien een behandeling met vochtwerende producten waardoor ze slagregendicht en dampdoorlaatbaar zijn. Zo garanderen we schilderwerk van topkwaliteit dat de tand des tijds doorstaat.

Gratis kleuradvies van een kleurconsulent

Voorafgaand aan elke binnenhuisopdracht sturen we eerst een kleurenconsulent ter plaatse. Hij of zij analyseert de ruimte en het kleurgebruik en levert vervolgens professioneel advies op maat van jouw smaak. Je ontvangt een mooi dossier met een uitgeschreven advies voor de te schilderen ruimte én de andere kamers en objecten in je interieur.

Ons kleuradvies is standaard voor elke schilderopdracht binnenshuis en is helemaal gratis.

Vraag een prijsofferte