Schilderwerken

Voor schilderwerken groot of klein, moet je bij BP Decor in Evergem zijn. Iedereen die al eens zelf de verfborstel in de hand heeft genomen, weet dat schilderen een vak apart is. Het vereist het juiste materiaal, ervaring, kennis en precisie. En laat BP Decor nu net in al die zaken uitblinken als de beste.

Renovatie of nieuwbouw

Woonkamer, keuken, winkelruimte of buitengevel? Renovatie of nieuwbouw? Elk project verdient onze volle aandacht. Wij leveren steeds vakwerk af op maat van de klant. En dat zowel voor particulieren als bedrijven. Naast schilderwerken kan je ook een beroep op ons doen voor behangwerk.

Voor alle schilderwerken werken we met kwaliteitsverf van onze vaste verfleverancier Sikkens.

Technische studie van de ondergrond

Om het beste resultaat te verkrijgen, voeren we voor elk schilderproject steevast een technische studie uit van de ondergrond. Een gyproc binnenwand vereist namelijk een heel andere techniek en verf dan een buitengevel. Daarvoor komt zaakvoerder Philip Blansaer persoonlijk langs. Wanneer dat gebeurd is, gaan we aan de slag. Buitenmuren krijgen bovendien een behandeling met vochtwerende producten waardoor ze slagregendicht en dampdoorlaatbaar zijn. Zo garanderen we schilderwerk van topkwaliteit dat de tand des tijds doorstaat.

Gratis kleuradvies van een kleurconsulent

Voorafgaand aan elke binnenhuisopdracht sturen we eerst een kleurenconsulent ter plaatse. Hij of zij analyseert de ruimte en het kleurgebruik en levert vervolgens professioneel advies op maat van jouw smaak. Je ontvangt een mooi dossier met een uitgeschreven advies voor de te schilderen ruimte én de andere kamers en objecten in je interieur.

Ons kleuradvies is standaard voor elke schilderopdracht binnenshuis en is helemaal gratis.

Schilderwerken voor iedereen

Onze ervaren vakmannen hebben een divers palet aan schildertechnieken in de vingers. Effen, meerkleurig of streepverf, het resultaat overtreft veelal de verwachtingen van onze klanten. Zelfs weinig alledaagse technieken, zoals tamponneren zijn mogelijk. Wij voeren de werken uit voor iedereen en in alle soorten:

Voorafgaand aan elke binnenhuisopdracht sturen we eerst een kleurenconsulent ter plaatse. Die analyseert de ruimte en het kleurgebruik en levert vervolgens professioneel advies op maat van jouw smaak. Je ontvangt gratis en voor niets een mooi dossier met een uitgeschreven advies voor de te schilderen ruimte en de andere kamers en objecten in je interieur.

Laat het schilderen maar aan ons over

Vooraleer we van start gaan, komt zaakvoerder Philip Blansaer langs om een technische studie van de ondergrond uit te voeren. Zo kunnen we de juiste techniek vaststellen en het beste resultaat garanderen. Naast schilderwerken van topkwaliteit, voeren wij ook gevelwerken van topkwaliteit uit. Wil je meer informatie over ons en onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Vraag een prijsofferte