Beschilderbaar behang laten plaatsen

Compleet aanbod
Gratis advies
Netheid op de werf

Als je niet kan kiezen tussen schilder- en behangwerken, kan je bij BP Decor in Evergem kiezen om beschilderbaar behang te laten plaatsen. Met die methode kan je een oude muur helemaal opnieuw doen stralen. Door eerst te behangen, krijgt je muur al meteen een ander uitzicht en kan je nadien schilderen wat je wil.

Wil je meer informatie over onze installatie van overschilderbaar behang?

Vraag hier je offerte aan

Home » Beschilderbaar behang laten plaatsen

Beschilderbaar behang laten plaatsen voor meer sfeer

Wanneer je ervoor kiest om beschilderbaar behang te laten plaatsen, kan je opteren om er een reliëf in te stoppen. Dit reliëf in je behangwerken zorgt ervoor dat je nadien tijdens het schilderen het reliëf behoudt. Dat geeft je kamer een extra dimensie en zo creëer je ook extra sfeer. Onze specialisten weten exact wat ze doen en hebben veel ervaring met beschilderbaar behang plaatsen. Nadien kunnen zij ook meteen de muur schilderen en het reliëf waar jij voor geopteerd hebt, helemaal doen uitkomen met de sfeer van de kamer. Wil je echter geen beschilderbaar behang laten plaatsen, maar heb je nood aan een grondige schoonmaak van je gevel? Ook dan kan je bij ons terecht. Wij komen langs met de hogedrukreiniger en je gevel zal er weer helemaal als nieuw uitzien.

Laat ons het werk doen

Wanneer onze experts bezig zijn met het beschilderbaar behang te plaatsen, kan je jezelf eens goed laten gaan. Jij hoeft immers zelfs niets te doen en kan gewoon in je tuin gaan zitten en genieten van het zonnetje. Wil je gebruikmaken van onze diensten? Vraag dan gratis je offerte aan en wij regelen de rest.

Vestiging

Heb je nog vragen over onze diensten?
Neem gerust contact op