Professionele decoratie- en interieuroplossingen

Je interieur zegt iets over wie je bent. Daarom zijn onze experts even passioneel bezig met jouw interieur als jezelf. Van advies tot uitvoering: BP Decor is dé partner die jouw woning of zaak steeds stijlvol inricht. Wij werken samen met gereputeerde interieurdesigners die elke ruimte naar een hoger niveau tillen.

Bij BP Decor gaan we voor een totaalservice. Hieronder vind je alvast een greep uit het aanbod:

Raamdecoratie

Raamdecoratie zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in je interieur. En de mogelijkheden zijn schier eindeloos: gordijnen, lamellen, shutters, luiken, jaloezieën, screens, zonneschermen, … Zowel klassieke als moderne uitvoeringen zijn mogelijk. Wij begeleiden je bij je keuze en zorgen voor een correcte plaatsing.

Hiervoor werken we samen met onze vaste leverancier Diaz Sunprotection Decoration.

Wand- en vloerbedekking

Tapijt, laminaat, tegels, natuursteen, … De keuze voor vloerbedekking heeft een enorme impact op de uitstraling van je interieur. Je gaat er dan ook het best niet te licht over. Onze interieurspecialisten weten perfect welke combinaties mooi samengaan en staan je graag met raad en daad bij. Ze zijn thuis in de laatste nieuwe technieken en materialen, zoals Deco Stuc en Mortex. En uiteraard installeren onze vakmensen alles volgens de regels van de kunst. Netjes en proper.

Pleister- en gyprocwerken

Wij bieden diverse soorten wandafwerking aan, met of zonder structuur en in elke kleur denkbaar. Sierpleisters zijn fraaie decoratie elementen die elke ruimte extra cachet geven – bijzonder geschikt voor kwetsbare ondergronden of wanden met een hoge belasting. Ze zijn kleurvast, duurzaam en vereisen weinig onderhoud.

Een vals plafond of een dakkapel plaatsen? Ook daarvoor is BP Decor de geschikte partner. Wij plaatsen gyproc constructies voor allerhande toepassingen.

Totaalprojecten

BP Decor is de aangewezen partner voor complete interieurprojecten – nieuwbouw of renovatie. Van het inrichten van een complete woning tot het decoreren van een winkel, restaurant of andere commerciële ruimte. Laat je inspireren door onze interieurexperts en doe een beroep op onze vakmannen.

Vraag hier je prijsofferte aan