Behangen is onze stiel

Behang doet muren spreken. Tenminste, als het werk secuur en proper gebeurt. Daarvoor kun je op de professionele behangers van BP Decor rekenen. Behangpapier met speciale patronen, je eigen foto of behang in combinatie met verf: het kan allemaal. Van klassiek tot trendy – met behang creëer je de sfeer die je zelf wilt. De decoratieve mogelijkheden zijn onbeperkt. Een greep uit ons aanbod:

Schilderbaar behangpapier

Eerst behangen, dan schilderen? Geen probleem. Er bestaat een ruime keuze aan schilderbaar behangpapier waarmee je een oude muur opnieuw doet stralen.

Afwasbaar behangpapier

Perfect voor de keuken, de badkamer of de kinderkamer. Een stevige poetsbeurt en de wand ziet er weer als nieuw uit.

Vliesbehang

Bij vliesbehang breng je de lijm rechtstreeks op de wand aan, in de plaats van op het papier. Het papier zet niet uit en kan eenvoudig verwijderd worden zonder stomen, afkrabben of weken. Bovendien is vliesbehang ook heel sterk.

Glasvezelbehang

De ideale decoratieve oplossing voor oudere muren. Glasvezelbehang bedekt eventuele scheurtjes probleemloos en versterkt de structuur. Kies uit visgraat-, ruitjes- of bolletjespatronen in elke kleur denkbaar.

Fotobehang

Dankzij het internet kan iedereen zijn eigen gepersonaliseerd behangpapier laten drukken. Let wel, voor een geslaagd interieur vraagt de plaatsing enig denkwerk. Dat laat je het best over aan onze ervaren vakmensen.

Op zoek naar een professionele behanger?
Vraag hier je prijsofferte aan