Behangen is onze stiel

Behangwerken doen muren spreken. Tenminste, als het werk secuur en proper gebeurt. Daarvoor kun je op de professionele behangers van BP Decor in Evergem rekenen. Behangpapier met speciale patronen, je eigen foto of behang in combinatie met verf, het kan allemaal. Van klassiek tot trendy, met behang creëer je de sfeer die je zelf wil. De decoratieve mogelijkheden zijn onbeperkt.

Behangwerken in alle soorten en maten

Wanneer je voor ons kiest voor je behangwerken, bieden we jou een waaier aan mogelijkheden aan. Onze decoratie- en interieurspecialisten helpen je graag bij de keuze en de plaatsing van je behang. Bovendien hebben we een ruime keuze aan allerlei verschillende soorten zodat je zeker je zin kan vinden:

Beschilderbaar behangpapier

Eerst behangen, dan schilderen? Geen probleem. Er bestaat een ruime keuze aan schilderbaar behangpapier waarmee je een oude muur opnieuw doet stralen.

Afwasbaar behangpapier

Perfect voor de keuken, de badkamer of de kinderkamer. Een stevige poetsbeurt en de wand ziet er weer als nieuw uit.

Vliesbehang

Bij vliesbehang breng je de lijm rechtstreeks op de wand aan, in de plaats van op het papier. Het papier zet niet uit en kan eenvoudig verwijderd worden zonder stomen, afkrabben of weken. Bovendien is vliesbehang ook heel sterk.

Glasvezelbehang

De ideale decoratieve oplossing voor oudere muren. Glasvezelbehang bedekt eventuele scheurtjes probleemloos en versterkt de structuur. Kies uit visgraat-, ruitjes- of bolletjespatronen in elke kleur denkbaar.

Fotobehang

Dankzij het internet kan iedereen zijn eigen gepersonaliseerd behangpapier laten drukken. Let wel, voor een geslaagd interieur vraagt de plaatsing enig denkwerk. Dat laat je het best over aan onze ervaren vakmensen.

Ben je niet zo’n fan van behangwerken en heb je liever een likje verf? Dan kan je bij ons terecht voor alle schilderwerken, binnen of buiten. Ook ons beschilderbare behang komen we met plezier overschilderen. Zo kan je mateloos genieten van je huis of kantoor en kan je eventueel zelfs je logo erin laten schilderen.

Doe beroep op een professionele behanger

Wij zijn experts op elk vlak van behangwerken. Wanneer je kiest voor ons, krijg je de beste service en uitmuntende kwaliteit, ook voor alle binnenschilderwerken. Ben je zeker van je stuk en wil je je muren behangen? Vraag dan gratis je offerte aan. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Op zoek naar een professionele behanger?
Vraag hier je prijsofferte aan