Een nieuwe look voor je dak en/of gevel?

Groeit er mos op je dak en gevel? Dan is het tijd voor een grondige reinigingsbeurt. BP Decor regelt het. Wij spuiten alles proper met de hogedrukreiniger en impregneren de muren indien gewenst ook met een waterafstotende laag. Zo voorkomen we vochtproblemen.

Wil je het iets grondiger aanpakken? Steek je gevel dan in een volledig nieuw kleedje! Er zijn verschillende mogelijkheden:

Buitengevel schilderen

Een nieuwe laag verf geeft je gevel een frisse uitstraling. Voorafgaand aan de schilderwerken voeren we eerst een technische studie uit van de ondergrond. Op basis daarvan bepalen we welke verfsoort het meest geschikt is. Wij doen zowel renovatie als nieuwbouwprojecten voor particulieren en bedrijven.

Gevel kaleien

Hou je van een authentieke look? Laat je gevel dan kaleien. Dat is een techniek waarbij we dunne kalkpleister met een blokkwast op de muur smeren. De kalk vormt een degelijke beschermingslaag tegen vocht en gure weersomstandigheden en verbergt ook eventuele oneffenheden. Kaleien is overigens ook mogelijk voor binnenmuren.

Is je gevel of je dak aan renovatie toe? Zoek je een betrouwbare schilder voor je nieuwbouwwoning?

Vraag je prijsofferte aan