Ben je op zoek naar een perfect werkblad voor in je keuken? Dan doe je er goed aan even na te denken over het gebruik van mortex, want de voordelen van mortex zijn enorm. In de eerste plaats is het materiaal volledig naadloos. Het ziet er niet alleen heel apart uit, maar het straalt ook een heel aparte sfeer uit. Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar iets anders. In de tweede plaats is het materiaal hittebestendig en dat is uiteraard meegenomen in een keuken. Je kan er gemakkelijk een warme, zelfs hete kookpot op kwijt zonder bang te hoeven zijn dat het werkblad gaat omkrullen.

Voordelen van mortex

Mortex is zo hard als natuursteen en is zeer gemakkelijk in onderhoud. En dat is meegenomen voor de personen die zich over de hygiëne moeten ontfermen. Je kan mortex verkrijgen in meerdere kleuren. Het is honderd procent waterdicht en je kan het ook op de wand aanbrengen, bijvoorbeeld als spatwand in de buurt van het kookfornuis. Heel handig. Je kan mortex zelfs gebruiken in de badkamer. Zeker in badkamers met een open douche levert mortex een visueel aantrekkelijk beeld op, omdat de vloer en de wand naadloos in elkaar overlopen. We durven zelfs meer te zeggen: naadloze badkamers – met mortex – zijn een lust voor het oog.

Overal toepasbaar

Mortex kan je praktisch op elke ondergrond toepassen. Met mortex leg je een superharde, kras- en naadloze beschermingslaag op werkbladen in de keuken, op vloeren, tegels en meubels. Doordat er weinig breekwerk is, valt de arbeidstijd een pak lager uit en dat scheelt alweer een financiële slok op de borrel. Het materiaal is honderd procent waterdicht op voorwaarde dat het correct geplaatst is. Je schakelt dus het best een specialist in om de mortex te plaatsen. Mortex is beenhard, een laagje van 3 tot 5 mm volstaat al voor een volledige krasvrije bescherming. En weet je wat ook meegenomen is? Omdat het zo mooi en tijdloos oogt, kan je het in alle stijlen toepassen. Perfect voor mensen die eens wat anders willen.

Goedkoper dan een natuurwerkblad

Mortex wordt vooral gebruikt in de iets duurdere segmenten. Maar als je de prijs vergelijkt met een marmeren werkblad of een natuurwerkblad valt het gebruik van mortex toch nog net iets goedkoper uit.

 

(c) C’bon