Gevel laten ontmossen

Compleet aanbod
Gratis advies
Netheid op de werf

Om je gevel te laten ontmossen, doe je er goed aan om een professioneel bedrijf in te huren. Wij van BP Decor in Evergem zijn echte experts op dat vlak. Wanneer je kiest voor ons bedrijf om je gevel te laten ontmossen, garanderen wij jou de beste service. Wij houden de werf netjes, zijn secuur in de afwerking en zorgen ervoor dat alle werken stipt en snel uitgevoerd worden.

Wil je meer informatie over gevelmos verwijderen?

Vraag hier je offerte aan

Home » Gevel laten ontmossen

Je gevel laten ontmossen voor een gezonder huis

Een ontmoste gevel zorgt er niet alleen voor dat je huis er mooier gaat uitzien, maar het maakt je huis ook gezonder. Doordat het mos je gevel niet langer verstikt, zal je gevel je dankbaar zijn dat je hem laat ontmossen. Natuurlijk is het nadien wel belangrijk om nog extra gevelwerken uit te voeren. Zo kan je door ons ook je muren laten impregneren. Dat zorgt ervoor dat je muren waterafstotend zijn en er geen vochtproblemen ontstaan. Onze specialisten komen alle werken met plezier bij jou uitvoeren en geven je bovendien nog extra deskundig advies over andere werken die eventueel nodig zijn aan je huis.

Onderhoud je gevel

Het laten ontmossen is een heel belangrijk onderdeel in het onderhouden van je gevel. Mos op je gevel is zoals vliegjes op je planten. Het is natuurlijk, maar je wil het liever niet en zonder zijn ze beter af. Voor een goed onderhoud van je gevel moet je dus bij ons zijn. Vraag gratis je offerte aan en wij komen langs om de werken uit te voeren.

Vestiging

Heb je nog vragen over onze diensten?
Neem gerust contact op