Philippe Lemey uit Mariakerke contacteerde BP Decor in de zomer van 2017. “Ik wilde graag de keuken en het schrijnwerk een nieuw likje verf geven. Dankzij BP Decor ging dat supervlot. Op enkele dagen was het werk klaar en het resultaat is prachtig. Niets op aan te merken.”

De woning van Philippe in Mariakerke is al enkele jaren oud en kon dus wel een facelift gebruiken. “Vooral het schrijnwerk buiten en de keuken, deuren en kasten binnen mochten een nieuw laagje verf krijgen. Ik kende Philip nog van vroeger en wist dus meteen wie ik moest contacteren.”

“Ongelofelijk hoe proper de schilders werken”

Philippe legde de situatie voor en al snel kreeg hij een offerte op maat. Enkele weken stond een vakman van BP Decor voor de deur om de werken aan te vatten. “Wat me onmiddellijk opviel: ze werken heel proper. Binnen werd alles goed afgeplakt zodat er geen verfspatten op het meubilair en de vloer terecht konden komen. Ook de snelheid van uitvoering en de kwaliteit van de afwerking deden me versteld staan. Enkele dagen na aanvang was alles klaar. Achteraf zijn ze dan nog eens langsgeweest voor enkele retouches. Daar deden ze niet moeilijk over. Kortom, het eindresultaat is prachtig.”

“Ik doe zeker nog eens een beroep op het vakmanschap van BP Decor”

“Een schilder die geen kwaliteit levert, valt onmiddellijk door de mand, want dat kan je niet wegstoppen. Ofwel is het goed, ofwel niet. Wel, bij BP Decor was het ‘zéér goed’. Ik kan er echt niets negatiefs over zeggen. Ze leveren goed werk, houden zich aan de afspraken en respecteren de deadlines. Kan niet beter, toch?”

Voorlopig zijn alle schilder- en renovatiewerken klaar bij Philippe. “Maar ik hou het telefoonnummer van BP Decor zeker in mijn gsm. Want bij elke volgende klus doe ik zeker weer een beroep op hun vakmanschap!”