Lindsay Taets is een tevreden vrouw. Samen met haar man runt ze Carrosseriewerken Moerman uit Mariakerke. Haar zaak kreeg recent een make-over, waarin BP Decor een hoofdrol speelde. “Alles verliep heel vlot. Zowel onze werknemers als onze klanten hebben geen hinder ondervonden van de schilderwerken zodat we gewoon open konden blijven. En het resultaat is schitterend.”

Om de uitstraling van hun zaak op te krikken, beslisten Lindsay Taets en haar man om de bureauruimte en inkomhal een nieuwe likje verf te geven. Enig probleem: de zaak moest open kunnen blijven tijdens de werkzaamheden, en de klanten mochten geen hinder ondervinden.

“Snel en secuur werk”

Lindsay contacteerde BP Decor. “Er moest heel wat schilderwerk gebeuren: de muren, de lamellen, het schrijnwerk, de deuren, … En toch mocht het hele proces niet te veel tijd in beslag nemen”, legt Lindsay uit. Een hele uitdaging dus, maar geen probleem voor BP Decor.

“Philip plande het werk secuur in. Vier dagen rekende hij om alles af te krijgen. Een heel krappe deadline, maar het is gelukt. En het resultaat is top!”

De inkomhal ziet er dankzij het werk van BP Decor heel wat moderner uit. “Het strafste van al was dat we er eigenlijk geen hinder van hebben ondervonden”, weet Lindsay nog. “We zijn gewoon open kunnen blijven. Alles was netjes afgeplakt, zodat onze klanten ons gemakkelijk konden bereiken. De schilders werkten hoek per hoek de volledige ruimte af, volgens de gemaakte afspraken. Kortom, het was een geweldige samenwerking. En, niet onbelangrijk, voor een correcte prijs.”

“De volgende opdracht is al gepland”

Is het resultaat ook mooi? “Absoluut! Ik vind vooral het contrast tussen de zwarte en witte meubels erg geslaagd”, zegt Lindsay. “Het contrast werk heel goed.”

Lindsay en haar man zijn zo tevreden over BP Decor dat er al afspraken zijn gemaakt voor een volgende klus. “Onze loods mag ook een opknapbeurt krijgen. En dat werk willen we natuurlijk door BP Decor laten opknappen. We hebben intussen trouwens al een offerte ontvangen. Het ziet ernaar uit dat onze samenwerking nog wel even zal voortduren.”