Karel Van Eeckhout is een sanitair- en verwarmingsspecialist uit Drongen. Voor schilderklussen werkt hij vaak en graag samen met BP Decor. Waarom? “BP Decor is een betrouwbare partner. Ze zijn heel concurrentieel qua prijs én de geleverde kwaliteit is steeds onberispelijk. In één woord: vakwerk. En dat is precies wat mijn klanten van mij verwachten.”

“Het werk moet snel en goed gebeuren”

Karel werkt al vele jaren samen met BP Decor. Voor elk karwei waar een schilder voor nodig is, doet hij een beroep op Philip en zijn team. “Wij plaatsen badkamers en sanitair bij particulieren, bedrijven en organisaties. Een badkamer installeren moet snel gaan, want zolang wij bezig zijn, kan de klant zich niet wassen of douchen. Bovendien werken we vaak met grotere aanbestedingsdossiers, waarbij een strakke timing gehanteerd wordt. Een goeie planning is dus heel belangrijk. Bij BP Decor beseffen ze dat ten volle. Totnogtoe is alles steeds tijdig klaar geraakt.”

“Vakkennis ingebakken bij BP Decor”

BP Decor schildert in opdracht van Karel vaak badkamers. “De muren, maar ook deuren en gasleidingen moeten geschilderd worden. Elke ondergrond vraagt om een eigen aanpak. Die vakkennis zit ingebakken bij de mensen van BP Decor”, legt Karel uit. “En dat merk je aan het resultaat.”

“Philip komt de werken persoonlijk inspecteren”

Nog een voordeel van de samenwerking met BP Decor is dat zaakvoerder Philips Blansaer de werken steevast persoonlijk komt inspecteren. “We weten dat de kwaliteit steeds topnotch zal zijn, want Philip is vaak aanwezig op de werven. Hij controleert zijn werknemers zodat alles steeds tot in de puntjes is afgewerkt.”

“Zeer scherpe prijs voor topkwaliteit”

En de prijs? “Qua prijs-kwaliteit zit het wel goed bij BP Decor”, zegt Karel. “We komen vaak in scholen waar we sanitair installeren. De budgetten daar zijn meestal beperkt. Wel, voor BP Decor is dat nog nooit een probleem geweest. Ze hanteren dus zeker een scherpe prijs.”

Karel hoopt dan ook dat de samenwerking met BP Decor nog vele jaren mag duren. “Ik kan me geen beter schildersbedrijf inbeelden.”