In 2016 kochten Chantal Verbruggen en haar man een prachtige villa in Evergem. De schilderwerken lieten ze over aan BP Decor. “Dit is nu eens écht een bedrijf om reclame voor te maken. Het werk verliep feilloos, de mensen zijn zeer vriendelijk en afspraken worden correct nageleefd.”

Chantal Verbruggen en haar man zijn eigenaar van verschillende woningen in het Gentse. Daardoor hebben ze heel wat ervaring met het zoeken naar bekwame vakmensen. En toch waren ze verrast door de professionaliteit en de correctheid van het BP Decor-team. Hun verhaal begint in december 2016.

Wit is altijd schoon

“Toen kochten we onze villa in Evergem. Het was een mooie woning, maar er was nog wat schilderwerk aan, zowel binnen als buiten. Al snel kwamen we in contact met Philip van BP Decor. Hij kwam langs, maakte een offerte en voor we het wisten, gingen de schilderwerken van start.”

Chantal en haar man lieten zich inspireren door het motto ‘Wit is altijd schoon’. Alles, van de muren tot het schrijnwerk, werd in het wit gezet. Het resultaat oogt prachtig, en de werkzaamheden verliepen bijzonder vlot, herinnert Chantal zich. “Op vier weken was alles klaar. En dat is echt wel een prestatie, want er moest heel wat werk verzet worden. Dat vind ik meteen een van de grote sterktes van BP Decor: ze werken heel efficiënt. Philip stelt een planning op waarna de werkmannen die tot op de letter uitvoeren. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar toch merken we dat veel vakmannen moeite hebben om hun deadlines te halen. Bij BP Decor was dat nooit een probleem. Zeiden ze: “Morgen komen we”, dan was dat ook zo. Zonder uitzondering.”

“Proper, secuur en correct: een droomsamenwerking”

De werken verliepen heel vlot, maar was de kwaliteit ook naar wens? “Absoluut! Philip hamert op proper en net werk. Dat merk je aan alles. Zo hadden we bij aanvang wel een beetje schrik voor schade aan de parket in onze woning, maar die angst bleek ongegrond. Het team plakte alles keurig af en leverde een vlekkeloos eindresultaat.”

Chantal is een tevreden klant. “Ja, dit zijn écht mensen om reclame voor te maken. En dat doe ik dan ook graag (lacht)! Ze werken proper, secuur en ze houden zich aan de afspraken. Kortom, een droomsamenwerking. Al onze schilderwerken laten we voortaan met veel vertrouwen over aan BP Decor.”