Gevel laten kaleien

Compleet aanbod
Gratis advies
Netheid op de werf

Door je gevel te laten kaleien, is je huis beter bestand tegen alle weersomstandigheden. Bij het kaleien van een gevel brengen we een dunne laag kalkpleister aan op je gevel die je huis beschermt tegen vocht en meteen ook eventuele oneffenheden verbergt. Door je gevels te laten kaleien door BP Decor in Evergem ben je zeker van de kwaliteit.

Wil je meer informatie over ons gevelkitten?

Vraag hier je offerte aan

Home » Gevel laten kaleien

De beste manier om je gevel te laten kaleien

De beste manier om je gevel te laten kaleien is een beroep doen op echte professionals. Wij zijn dat en zullen er dan ook voor zorgen dat je gevel perfect gekaleid is. Vooraleer je jouw gevel kan laten kaleien is het soms nodig om je gevel te ontmossen. Zo kunnen we eerst al het vuil weghalen en nadien meteen beginnen kaleien en stoten we niet op problemen. Bovendien geeft een gekaleide gevel ook meteen een authentieke look aan je huis. Wil je liever eerst grondige gevelwerken laten uitvoeren vooraleer je beslist welke look jij je gevel wil geven? Dan kan je bij ons een offerte aanvragen om te weten hoeveel die werken zouden kosten.

Verwaarloos je gevel niet

Om ervoor te zorgen dat je gevel in een goede staat blijft, is het belangrijk dat je deze goed onderhoudt. Door de gevel te laten kaleien, is deze meer bestand tegen extreme weersomstandigheden en vocht en vraagt deze al veel minder onderhoud. Wil je gebruikmaken van onze diensten? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@bpdecor.be.

Vestiging

Heb je nog vragen over onze diensten?
Neem gerust contact op